მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » „მხიარული კვერცხი“
19:17
„მხიარული კვერცხი“


„მხიარული კვერცხი"

 

მასალა:

სოსისი 4–5ც.

ხახვი 1 თავი

პომიდორი 1ც.

ნახევარი ბულგარული წიწაკა

ტომატ–პასტა 1ს/კ.

კვერცხი 3–4ც.

გახეხილი ყველი 30–40გრ.

კამა, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სოსი დავჭრათ მრგვალდ და ცოტათი შევწვათ ტაფაზე ზეთში, შემდეგ დავამატოთ ნახევარმთავრისებურად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ 1 წუთი, შემდეგ დავამატოთ, ტომატ–პასტა, მარილი, პილპილი, წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და პომიდორი, ვთუშოთ 5 წუთი, შემდეგ მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა,  გახეხილი ყველი და დავაფაროთ ტაფაზე თავზე. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 1634 | დაამატა: natia | ტეგები: „მხიარული კვერცხი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: