მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » ხაჭოს პეროგი ატმით
19:58
ხაჭოს პეროგი ატმით


ხაჭოს პეროგი ატმით

 

მასალა:

კვერცხი 2ც.

შაქარი 1 ჭიქა

ხაჭო 200გრ.

არაჟანი 200გრ.

ატამი 2ც.

სოდა 1 ჩ/კ.

ვანილი 1ც.

პურის ფქვილი იმ რაოდენობით რომ ცომს ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად მიქსერით, დავამატოთ ხაჭო, არაჟანი, სოდა, ვანილი, პურის ფქვილი და კარგად ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია), შემდეგ დავამატოთ კანგაცლილი, კუბიკებად დაჭრილი ატამი, ავურიოთ, მომზადებული ცომი დავასხათ პერგამენტდაფარებულ, ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 4215 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭოს პეროგი ატმით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: