მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ქათმის ფრთები ჭარხლით
19:39
ქათმის ფრთები ჭარხლით


ქათმის ფრთები ჭარხლით

 

მასალა:

ქათმის ფრთა 10ც.

ჭარხალი 1ც.

მაიონეზი 3–4 ს/კ.

ნიორი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭარხალი გავასუფთავოთ, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, მარილი, წიწაკა, მაიონეზი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ფრთები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 10 წუთით, როცა შეწითლდება ქათმის ფრთები გამოვიღოთ აირღუმელიდან, წავუსვათ მომზადებული სოუსი და კვლავ შევდგათ აირღუმელში 20 წუთით, ან რამდენიც დაჭირდება.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1275 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ფრთები ჭარხლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: