მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » ქათამი პივით
18:51
ქათამი პივით


ქათამი პივით

 

მასალა:

ქათმის ფრთები 500გრ.

პივა 1 ბოთლი

დაფქვილი პილპილი, ნიორი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ნიორი დავნაყოთ, დავამატოთ მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. ქათმის ფრთები გავრეცხოთ, გავაშროთ სალფეთქით და წავუსვათ მომზადებული ნივრიანი მასა, გავაჩეროთ ერთი საათით, შემდეგ მომზადებული ფრთები მოვათავსოთ ღრმა ქვაბში, დავასხათ პივა, შევდგათ 250* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვწვათ დაახლოებით 40–50 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1426 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი პივით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: