ქათამი პივით
მასალა:
ქათმის ფრთები 500გრ.
პივა 1 ბოთლი
დაფქვილი პილპილი, ნიორი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ნიორი დავნაყოთ, დავამატოთ მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ. ქათმის
ფრთები გავრეცხოთ, გავაშროთ სალფეთქით და წავუსვათ მომზადებული ნივრიანი მასა,
გავაჩეროთ ერთი საათით, შემდეგ მომზადებული ფრთები მოვათავსოთ ღრმა ქვაბში,
დავასხათ პივა, შევდგათ 250* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვწვათ
დაახლოებით 40–50 წუთის განმავლობაში.
|