მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » კვერცხის და ხახვის პერაშკები
20:03
კვერცხის და ხახვის პერაშკები


კვერცხის და ხახვის პერაშკები

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს

შაქარი 40გრ.

მარგარინი 20გრ.

კვერცხი 2ც.

მარილი 10გრ.

საფუარი (დროჟი) 20გრ.

წყალი 332მლ.

 

შიგთავსი:

მწვანე ხახვი 1 კონა

მოხარშული კვერცხი 4ც.

კარაქი 100გრ.

ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ გამდნარი მარგარინი, თბილი წყალი, მარილი, საფუარი, შაქარი, პურის ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი დავდგათ თბილ ადგილზე ამოსასვლელად. მომზადებული ცომი დავყოთ პატარა ნაწილებად, გავაბრტყელოთ, თითოეულში მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, მივცეთ პერაშკის ფორმა და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

 

შიგთავსის მომზადება:

მოხარშული კვერცხი დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ გამდნარი კარაქი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1886 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხის და ხახვის პერაშკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: