მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » კვერცხში გახვეული ფარში
19:35
კვერცხში გახვეული ფარში


კვერცხში გახვეული ფარში

 

მასალა:

ძროხის ხორცის ფარში 200გრ.

კვერცხი 4ც.

რძე 2 ს/კ.

დამარინადებული კიტრი 1ც.

მაიონეზი 1–2 ს/კ.

ნიორი 1–2 კბილი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცის ფარშში შევწვათ ზეთში ტაფაზე, დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კიტრი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, მოვასხათ მაიონეზი, კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. კვერცხი და რძე ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ ცოტა მარილი, კვლავ ავთქვიფოთ და შევწვათ ზეთში ტაფაზე ორივე მხრიდან. შემწვარი კვერცხი გადმოვიღოთ თეფშზე, ცენტრში მოვათავსოთ მომზადებული ხორცის შიგთავსი და კვერცხი გადავკეცოთ. გავაფორმოთ პომიდვრის ნაჭრებით და ოხრახუშით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1520 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხში გახვეული ფარში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: