კვერცხი კარტოფილში
მასალა:
კარტოფილი 4ც.
კვერცხი 4ც.
ყველი, კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, შემდეგ გავაცალოთ კანი და ფრთხილად
ამოვაცალოთ კოვზით გული (ისე რომ ძირი არ დაზიანდეს), მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა,
ჩავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, გახეხილი ყველი და შევწვათ 180*
ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. ბოლოს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა.
|