კვერცხი ძეხვში
მასალა:
ძეხვი 1ც.
კვერცხი რამდენი ნაჭერიც ძეხვი გამოვა
პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ძეხვი დავჭრათ 5მმ სისქის მრგვალ ნაჭრებად (ძეხვს კანი არ მოვაცილოთ),
დავაწყოთ გაცხელებულ ცხიმწასმულ ტაფაზე, თითოეული ნაჭერი ამოიბურცება,
გადავაბრუნოთ და ჩაღრმავებულ ნაწილში ჩავახალოთ თითოეულ ძეხვის ნაჭერში თითო–თითო
კვერცხი, მოვაყაროთ პილპლი, მარილი, დავაფაროთ ტაფას თავზე და ვწვათ ნელ ცეცხლზე
მომზადებამდე.
|