მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » კოწახურის საწებელი (აფხაზური)
17:10
კოწახურის საწებელი (აფხაზური)


კოწახურის საწებელი (აფხაზური)

 

მასალა:

კოწახური 500გრ.   

აჯიკა 2–3 ს/კ.

წყალი 50მლ.

ქინძი 1 კონა.

მომზადება:

კოწახური გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავდგათ გაზქურაზე, ავადუღოთ, ადუღების შემდეგ ვთუშთ კიდევ 10 წუთი სანამ ხილი არ დარბილდება, შემდეგ დარბილებული ხილი გავხეხოთ (დუშლაკზე), გავაცივოთ, დავამატოთ აჯიკა, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2503 | დაამატა: natia | ტეგები: კოწახურის საწებელი (აფხაზური) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: