მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 30 » კიტრის მწნილი
13:58
კიტრის მწნილი


კიტრის მწნილი

 

მასალა:

კიტრი (რაც შეიძლება პატარები) 1კგ.

ნიორი 1–2 თავი

ცხარე მწვანე (ან წითელი) წიწაკა 3–4ც.

ნიახური 1 დიდი კონა

კამა 1 კონა

ალუბლის ბოთლები 2–3 ტოტი

დაფნის ფოთოლი 2–3ც.

ძმარი 1 ს/კ.

მარილი და წყალი გემოვნებით (წყალი უნდა გავაკეთოთ მლაშე, ენაზე უნდა ბწკენდეს მარილი).

მომზადება:

კიტრი გავრეცხოთ. ქილაში ჩავდოთ გარეცხილი ნიახური, კამა, ნიორი, წიწაკა, ალუბლის ფოთოლი, დაფნის ფოთოლი და ჩავაწყოთ კიტრი, შემდეგ ისევ დავაწყოთ ნიახური, კამა, ნიორი, წიწაკა, ალუბლის ფოთოლი, დაფნის ფოთოლი და ისევ ჩავასყოთ კიტრი, ბოლოსაც ესე გავაკეთოთ და დავასხათ მარილწყალი პირამდე, მოვასხათ 1 ს/კ. ძმარი, დავახუროთ ცელოიდის თავსახური და შევინახოთ გრილ ადგილას.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 4720 | დაამატა: natia | ტეგები: კიტრის მწნილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: