მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 17 » კეჩუპი
17:24
კეჩუპი


კეჩუპი

 

მასალა:

ტომატ–პასტა 450გრ.

მარილი 1ჩ/კ.

შაქარი 1–2ჩ/კ.

ძმარი 1–2ს/კ.

წითელი დაფქვილი წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

ტომატ–პასტა ჩავასხათ დიდ ქილაში, დავასხათ ადუღებული წყალი (წყალი დავასხათ იმ რაოდენობით რომ მივიღოთ კეჩუპის სისქე) და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ მარილი, შაქარი, ძმარი, წიწაკა, კარგად ავურიოთ, დავაფაროთ თავსახური, დავდგათ გრილ ადგილზე რამოდენიმე საათი და კეჩუპი მზად არის.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 4065 | დაამატა: natia | ტეგები: კეჩუპი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: