კეჩუპი
მასალა:
ტომატ–პასტა 450გრ.
მარილი 1ჩ/კ.
შაქარი 1–2ჩ/კ.
ძმარი 1–2ს/კ.
წითელი დაფქვილი წიწაკა გემოვნებით.
მომზადება:
ტომატ–პასტა ჩავასხათ დიდ ქილაში, დავასხათ ადუღებული წყალი (წყალი
დავასხათ იმ რაოდენობით რომ მივიღოთ კეჩუპის სისქე) და კარგად ავურიოთ, შემდეგ
დავამატოთ მარილი, შაქარი, ძმარი, წიწაკა, კარგად ავურიოთ, დავაფაროთ თავსახური,
დავდგათ გრილ ადგილზე რამოდენიმე საათი და კეჩუპი მზად არის.
|