მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 27 » კარტოფილის მწვადი
23:36
კარტოფილის მწვადი


კარტოფილის მწვადი

 

მასალა:

ახალი კარტოფილი 12 თავი

სალა 12 ნაჭერი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარტოფილი კარგად გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, შემდეგ ავაცვათ პატარა ჯოხებზე, ჯერ კარტოფილი, შემდეგ სალა, ისევ კარტოფილი, სალა და ასევე გავიმეოროთ რამოდენიმეჯერ, კარტოფილი დანით დავსეროთ რამოდენიმე ადგილზე, ჭრილებში მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ დავაფაროთ ფოლგა და შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 30 წუთით, შემდეგ ფოლგა მოვაცალოთ, კარტოფილი გადავაბრუნოთ და გავაჩეროთ 10–15 წუთი, ტემპერატურას ცოტა დავუწიოთ. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1858 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილის მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: