მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » კარამელი
17:44
კარამელი


კარამელი

 

მასალა:

რძე 1/2 ლ.

რძის ფხვნილი 1 ჭიქა

კარაქი 100გრ.

შაქარი 3 ჭიქა.

მომზადება:

რძეს დავამატოთ რძის ფხვნილი, შაქარი, დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე სანამ მასა ყავისფერ ფერს არ მიიღებს(დუღილის პროცესში განუწყვეტლივ ვურიოთ), შემდეგ დავამატოთ კარაქი და ვხარშოთ მომზადებამდე. მოსამზადებლად საჭიროა დაახლოებით 1,5 საათი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2743 | დაამატა: natia | ტეგები: კარამელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: