მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » გამომცხვარი პური ყველით და ნივრით
19:12
გამომცხვარი პური ყველით და ნივრით


გამომცხვარი პური ყველით და ნივრით

 

მასალა:

პური (ბატონი) 1ც.

ყველი 100გრ.

კარაქი 100გრ.

ნიორი 2 კბილი

ოხრახუში და კამა გემოვნებით.

მომზადება:

ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, დარბილებული კარაქი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები და კარგად ავურიოთ. პური ჩავჭრათ რამოდენიმე ადგილზე (ბოლომდე არა), ჭრილები ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით, შემდეგ პური შევახვიოთ ფოლგაში, დავდოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 20 წუთი, შემდეგ ფოლგა გავხსნათ და გავაჩეროთ კიდევ 5 წუთით რათა პური ცოტათი მოიბრაწოს.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 2304 | დაამატა: natia | ტეგები: გამომცხვარი პური ყველით და ნივრით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: