მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1349
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » დამარინადებული ცხარე წიწაკა (ქართულად)
16:43
დამარინადებული ცხარე წიწაკა (ქართულად)


დამარინადებული ცხარე წიწაკა (ქართულად)

 

მასალა:

წიწაკა 1 კგ.

 

მარინადი:

წყალი 2 ლ.

ღვინის ძმარი 1 ჭიქა.

მარილი 4 ს/კ.

დაფნის ფოთოლი 15–17ც.

ნიახური 2 ძირი

ნიორი 2 კბილი

კამა 2 ძირი


მომზადება:

წიწაკა გავრეცხოთ და გავათეთროთ,  ამისათვის საჭიროა წიწაკას დავასხათ ადუღებული წყალი და გავაჩეროთ არაუმეტეს 5 წუთი, შემდეგ წიწაკა გადმოვიღოთ ემალის ქვაბში, დავასხათ თბილი მარინადი, დავაფაროთ ქვაბს თავსახური  და გავაჩეროთ 1 კვირით. მომზადების შემდეგ წიწაკას მოვასხათ ზეთი და ისე მივირთვათ.


მარინადის მომზადება:

წყალი ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ ღვინის ძმარი, მარილი, დაფნის ფოთოლი, ნიახური, კამა და გასუფთავებული ნიორი, დავდგათ გაზქურაზე და როდესაც ადუღდება გადმოვდგათ გაზქურიდან.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 4942 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული ცხარე წიწაკა (ქართულ | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: