მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » დამარინადებული თევზი
18:25
დამარინადებული თევზი


დამარინადებული თევზი

 

მასალა:

ახალკი თევზი 1კგ.

ძარი 200გრ.

ზეთი 200გრ.

ხახვი 3 თავი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 12 საათი. შემდეგ თევზს დავასხათ წყალი და გავაჩეროთ 2 საათი, აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ წყალი გადავაქციოთ და თევზს დავასხათ (1ლ. წყლისა და 200გრ. ძმრის ნარევი), გავაჩეროთ 1 საათი. შემდეგ თევზი გავრეცხოთ, ცოტახანი გავაჩეროთ რათა გამოშრეს. თევზი მოვათავსოთ ქილებში ფენებად, დაჭრილ ხახვთან ერთად და დავასხათ ზეთი, იმ რაოდენობით რომ მთლიანად დაფაროს. 3 საათის შემდეგ თევზი მზადაა.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1788 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული თევზი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: