მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » დამარინადებული ბადრიჯანი
18:41
დამარინადებული ბადრიჯანი


დამარინადებული ბადრიჯანი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1კგ.

ოხარახუში 100გრ.

ნიორი 1 თავი

ხახვი 1–2 თავი

კამა 100გრ.

ზეთი, ძმარი, ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალად და მოვხარშოთ მარილიან წყალში, შემდეგ გადმოვიღოთ ჯამზე. ხახვი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი, კამა, ოხრახუში, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ ზეთი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.  მოხარშული ბადრიჯანი ჩავაწყოთ ქილაში, დავასხათ მომზადებული მარინადი. შევინახოთ 1 დღით გრილ ადგილზე და ბადრიჯანი მზადაა.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1337 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული ბადრიჯანი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: