მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ჩებურეკი (აფხაზურად)
18:55
ჩებურეკი (აფხაზურად)


ჩებურეკი (აფხაზურად)

 

მასალა:

ცომი:

ცივი წყალი 450მლ.

მარილი გემოვნებით

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს.

 

მომზადება:

ცხვრის ხორცი ქონით 500გრ.

ცხვრის ხორცის ბულიონი (გაცივებული) 250მლ.

ხახვი 2 თავი

ზეთი შესაწვავად

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

წყალს დავამატოთ მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, მოზელილ ცომს მოვაჭრათ პატარა ნაწილები და გავაბრტყელოთ თხლად (მრგვალად), თითოეული გაბრტყელებული ცომის ნახევარზე მოვათავსოთ ფარში და გადავკეცოთ მთვარისებურად, კუთხეებზე დავაწვეთ ჩანგლით (გავაფორმოთ) და შევწვათ ზეთში ორივე მხირდან.

 

შიგთავსის მომზადება:

ხორცი მოვხარშოთ წყალში (წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ). მოხარშული ხორცი ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში ხახვთან ერთად, დავამატოთ პილპილი, მარილი, დავასხათ ბულიონი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2041 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩებურეკი (აფხაზურად) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: