მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ბუტერბროდი
19:42
ბუტერბროდი


ბუტერბროდი

 

მასალა:

პური 2 ნაჭერი

კვერცხი 3ც.

რძე 2–3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ერთი ცალი კვერცხი ავთქვიფო რძესთან ერთად, ამოვავლოთ პურის ნაჭრები და ცოტათი შევწვათ. ცოტათი შემწვარი პურის ნაჭრები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე. ორი ცალი კვერცხის ცილა და გული განვაცალკევოთ ერთმანეთისაგან, კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, შემდეგ დავამატოთ ცოტა მარილი და კვლავ ავთქვიფოთ. მომზადებული მასა მოვათავსოთ პურის ნაჭრებზე, შუაში გავუკეთოთ სიღრმე და ჩავადოთ თითოეულში კვერცხის გული. გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1394 | დაამატა: natia | ტეგები: ბუტერბროდი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: