ბუტერბროდი
მასალა:
პური 2 ნაჭერი
კვერცხი 3ც.
რძე 2–3 ს/კ.
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ერთი ცალი კვერცხი ავთქვიფო რძესთან ერთად, ამოვავლოთ პურის ნაჭრები
და ცოტათი შევწვათ. ცოტათი შემწვარი პურის ნაჭრები მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე.
ორი ცალი კვერცხის ცილა და გული განვაცალკევოთ ერთმანეთისაგან, კვერცხის ცილა
ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, შემდეგ დავამატოთ ცოტა მარილი და კვლავ ავთქვიფოთ.
მომზადებული მასა მოვათავსოთ პურის ნაჭრებზე, შუაში გავუკეთოთ სიღრმე და ჩავადოთ
თითოეულში კვერცხის გული. გამოვაცხოთ აირღუმელში.
|