ბუტერბროდი
მასალა:
პური 2 ნაჭერი
კვერცხი 2ც.
ხახვი 1 თავი
სალა 40გრ.
ბეკონი 20გრ.
ნახევარი პომიდორი
გახეხილი ყველი 2 ს/კ.
დაჭრილი ოხრახუში 1 ჩ/კ.
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
სალა დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი
ხახვი და ვთუშოთ 1 წუთი. თითოეულ პურის ნაჭერს ამოვაცალოთ გული, პურის ნაჭერბი
მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულს მოვაყაროთ ყველი, ყველზე მოვაყაროთ
შემწვარი სალა ხახვით, შემდეგ დავაწყოთ სალას ცხიმშის შემწვარი მრგვალად დაჭრილი პომიდორი,
პომიდორზე დავაწყოთ წვრილ ხაზებად დაჭრილი ბეკონი, დავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ
წიწაკა, მარილი და შევწვათ აირღუმელში. მოვაყაროთ ოხრახუში.
|