მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ბუტერბროდი
19:33
ბუტერბროდი


ბუტერბროდი

 

მასალა:

პური 2 ნაჭერი

კვერცხი 2ც.

ხახვი 1 თავი

სალა 40გრ.

ბეკონი 20გრ.

ნახევარი პომიდორი

გახეხილი ყველი 2 ს/კ.

დაჭრილი ოხრახუში 1 ჩ/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სალა დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვთუშოთ 1 წუთი. თითოეულ პურის ნაჭერს ამოვაცალოთ გული, პურის ნაჭერბი მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულს მოვაყაროთ ყველი, ყველზე მოვაყაროთ შემწვარი სალა ხახვით, შემდეგ დავაწყოთ სალას ცხიმშის შემწვარი მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, პომიდორზე დავაწყოთ წვრილ ხაზებად დაჭრილი ბეკონი, დავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და შევწვათ აირღუმელში. მოვაყაროთ ოხრახუში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1623 | დაამატა: natia | ტეგები: ბუტერბროდი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: