ბოსტნეულის რაგუ
მასალა:
სტაფილო 3ც.
კარტოფილი 1კგ.
მოხარშული წითელი ლობიო 1
ჭიქა.
მკარონი 200გრ.
ტომატი 2–3ს/კ.
ადურებული წყალი 1 ჭიქა
ქინძი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
მაკარონი მოვხარშოთ ცალკე ქვაბში. სტაფილო დავჭრათ წვრილად და ცოტათი მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ
დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და ვწვათ 15 წუთი, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა,
მოხარშული მაკარონი, მოხარშული ლობიო, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 2 წუთი, შემდეგ დავასხათ
1 ჭიქა ადუღებული წყალი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, წიწაკა, მარილი, კარგად
ავურიოთ და ვთუშოთ 5 წუთი.
|