მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ბოსტნეულის რაგუ
19:25
ბოსტნეულის რაგუ


ბოსტნეულის რაგუ

 

მასალა:

სტაფილო 3ც.

კარტოფილი 1კგ.

მოხარშული წითელი ლობიო  1 ჭიქა.

მკარონი 200გრ.

ტომატი 2–3ს/კ.

ადურებული წყალი 1 ჭიქა

ქინძი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ ცალკე ქვაბში. სტაფილო დავჭრათ  წვრილად და ცოტათი მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და ვწვათ 15 წუთი, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, მოხარშული მაკარონი, მოხარშული ლობიო, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 2 წუთი, შემდეგ დავასხათ 1 ჭიქა ადუღებული წყალი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 5 წუთი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2925 | დაამატა: natia | ტეგები: ბოსტნეულის რაგუ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: