მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ბოსტნეულის ხიზილალა
18:49
ბოსტნეულის ხიზილალა


ბოსტნეულის ხიზილალა

 

მასალა:

ჭარხალი 4ც.

სტაფილო 3ც.

ხახვი 2 თავი

ნიორი 4 კბილი

არაჟანი 6 ს/კ.

კეჩუპი 2 ს/კ.

ზეთი შესაწვავად

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭარხალი და სტაფილო გავასუფტავოთ და გავხეხოთ. ხახვი დავჭრათ კუბიკებად, ნიორი დავჭრათ მრგვალად. ტაფაზე დავასხათ ზეთი, დავამატოთ ჭარხალი და სტაფილო, დავაფაროთ თავზე და ვთუშოთ ნახევრად მომზადებამდე. შემდეგ დავამატოთ ხახვი და ვთუშოთ 5 წუთი. 5 წუთის შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, კეჩუპი, ნიორი, მარილი, წიწაკა, ავურიოთ, დავაფაროთ თავზე და ვთუშოთ მომზადებამდე.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1727 | დაამატა: natia | ტეგები: ბოსტნეულის ხიზილალა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: