მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » ბორში
18:27
ბორში


ბორში

 

მასალა:

ქათამის ხორცი 0,5კგ.

კარტოფილი 300გრ.

კომბოსტო 250გრ.

ბულგარული წიწაკა 50გრ.

ხახვი 2–3 თავი

სტაფილო 1ც.

ჭქრხალი 1ც.

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

სალა 50გრ.

ნიორი 2–3 კბილი

კამა, ოხრახუში, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავასხათ 3ლ. წყალი და მოვხარშოთ ხორცი ნახევრად (ხარშვის დროს წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ), შემდეგ დავამატოთ გასუფთავებული კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, ვხარშოთ 5–10 წუთი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, სალა, გახეხილი ჭარხალი, ზეთში და ტომატში მოთუშული, წვრილად დაჭრილი კომბოსტო და ბულგარული წიწაკა, ვადუღოთ,  მომზადებამდე 5 წუთით ადრე მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მარილი წიწაკა და კარგად ავურიოთ. სუფრაზე გავიტანოთ არაჟანთან ერთად.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 2503 | დაამატა: natia | ტეგები: ბორში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: