მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » ბაუნტი
17:36
ბაუნტი


ბაუნტი

 

მასალა:

ნაღები 200მლ.

ქოქოსის ფანტელები 200გრ.

შოკოლადი 300გრ.

შაქარი 85გრ.

კარაქი 50გრ.

მომზადება:

ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი, ნაღები და შაქარი. შემდეგ გადმოვდგათ, დავამატოთ ქოქოსის ფანტელები, კარგად ავურიოთ, მოვათავსოთ ფორმაში, გადავაფაროთ თავზე ქაღალდი და შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით. 1 საათის შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან დავჭრათ სასურველ ფორმებად და კვლავ შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) მთელი ღამით (თუ მალე გვინდა გაკეთება შეგვიძლია გავაჩეროთ მხოლოდ 2–3 საათით). შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შემდეგ გამდნარ შოკოლადში ამოვავლოთ დაჭრილი გაყინული მასა, დავაწყოთ პერგამენტის ქაღალდზე და შევდგათ მაცივარში, როდესაც გაცივდება შეგვიძლია მივირთვათ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2568 | დაამატა: natia | ტეგები: ბაუნტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: