მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » ბანანის დესერტი
17:32
ბანანის დესერტი


ბანანის დესერტი

 

მასალა:

ბანანი 3–4ც.

შოკოლადი 60–70გრ.

ნიგოზი 4–5ს/კ.

მომზადება:

ბანანები გავასუფთავოდ და თითოეული გავჭრათ შუაზე (სიგრძეზე), თითოეულ ნაჭერს ამოვაცალოთ გული, ამოცლილი გულები კარგად დავჭყლიტოთ ჩანგლით, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, კარგად ავურიოთ და მომზადებული მასა კოვზით მოვათავსოთ დაჭრილ ბანანებზე, თავზე მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1745 | დაამატა: natia | ტეგები: ბანანის დესერტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: