მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ბანანის ალადები
16:52
ბანანის ალადები


ბანანის ალადები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 5 ს/კ.

ბანანი 2–3 ც.

კვერცხი 2ც.

კეფირი 1 ჭიქა

კარაქი 2 ს/კ.

სოდა 1/2 ჩ/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

შაქარი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ბანანი გავასუფთავოდ, კარგად დავჭყლიტოთ, შემდეგ დავამატოთ კვერცხი, შაქარი, კეფირი, სოდა, მარილი, დარბილებული კარაქი, პურის ფქვილი და კარგად ავთქვიფოთ ცომი მიქსერით (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია). ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და სუფრის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე მომზადებული ცომი. ალადები შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 5126 | დაამატა: natia | ტეგები: ბანანის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: