მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » ბადრიჯანი წიწაკით
18:43
ბადრიჯანი წიწაკით


ბადრიჯანი წიწაკით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 4კგ.

ზეთი 0,5ლ.

ბულგარული წიწაკა 1,5კგ.

ნიორი 400გრ.

ოხრახუში 100გრ.

კამა 100გრ.

წყალი 1,2ლ.

მარილი 150გრ.

ხილის ძმარი 120გრ.

წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი, კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ 30 წუთი, შემდეგ გავწუროთ, მოვათავსოთ დიდ ჭურჭელში, შევწვათ ზეთში და გავაცივოთ. ბულგარული წიწაკა დავჭრათ კუბიკებად და მოვთუშთ ცალკე ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა, ოხრახუში, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გაციებული ბადრიჯანი ფენებად მოვათავსოთ ჭურჭელში, თითოეულ ფენაზე მოვათავსოთ მოთუშული ბულგარული წიწაკა ნივრით და მწვანილებით, კარგად დავპრესოთ და მოვასხათ ძმარი წყალში არეული. გავაჩეროთ 20 საათი, შემდეგ ყველაფერს კარგად ავურიოთ, ჩავაწყოთ მომზადებულ ქილებში და გავუკეთოთ სტერილიზაცია. (ნახევარლიტრიან ქილებს 20 წუთი).

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2223 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი წიწაკით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: