მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » ბადრიჯანი თბილისურად
18:53
ბადრიჯანი თბილისურად


ბადრიჯანი თბილისურად

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1კგ.ს

ხახვი 3–4 თავი

ბულგარული წიწაკა (მწვანე) 4–5ც.

კამა 1/2 კონა

ნიორი 6–7 კბილი

მომზადება:

ბადრიჯანი გავასუფთავოდ, დავჭრათ სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 15 წუთი, შემდეგ გავწუროთ და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა და ვთუშოთ მომზადებამდე. შემწვარი ბადრიჯანი მოვათავსოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, შემდეგ შემწვარი ხახვი+წიწაკა, ბოლოს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა. ბადრიჯნები დავაწყოთ ფენებად.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3120 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი თბილისურად | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: