მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » ასიზბალ–მწიფე წითელი ტყემალის საწებელი (აფხაზური)
17:05
ასიზბალ–მწიფე წითელი ტყემალის საწებელი (აფხაზური)


ასიზბალ–მწიფე წითელი ტყემალის საწებელი (აფხაზური)

 

მასალა:

ტყემალი 1კგ.

ნიორი 5 კბილი

აჯიკა 1 ს/კ.

პიტნა 5 ფოთოლი

ხმელი ქინძი და მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ალუჩა გავრეცხოთ, მოვთავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ისე რომ ფარავდეს ალუჩას, დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშოთ 15–20 წუთი ნელ ცეცხლზე, შემდეგ სითეხე გადავღვაროთ, ალუჩა გავხეხოთ, გახეხილი მასა ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ 1 ჭიქა წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშთ ნელ ცეცხლზე 40–50 წუთი, პერიოდულად ვურიოთ. ხარშვის დროს დავამტოთ აჯიკა, დანაყილი ნიორი და პიტნა, ხმელი ქინძი და მარილი.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2116 | დაამატა: natia | ტეგები: ასიზბალ–მწიფე წითელი ტყემალის საწებ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: