მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » აფხაზური აჯიკა
16:42
აფხაზური აჯიკა


აფხაზური აჯიკა

 

მასალა:

წითელი ცხარე წიწაკა 500გრ.

ნიორი 6–8 კბილი

ქინძის თესლი 15გრ.

კამის თესლი 10გრ.

რეჰანის თესლი 10გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქინძის, კამის და რეჰანის თესლი დავნაყოთ, დავამატოთ დანაყილი ნიორი და კარგად ავურიოთ. წიწაკა გავასუფთავოდ (ყუნწისგან და მარცვლებისგან) და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ნივრიანი მასა, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული აჯიკა მოვათავსოთ მინის ქილაში, დავაფაროთ თავზე და შევინახოთ მაცივარში.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 4387 | დაამატა: natia | ტეგები: აფხაზური აჯიკა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: