მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 27 » ანაშარცვი (აფხაზური)
18:54
ანაშარცვი (აფხაზური)


ანაშარცვი (აფხაზური)

 

მასალა:

კიტრი 1კგ.

ნიორი 4-5 კბილი

ნიახური 2 ძირი

ოხრახუში 1-2 ძირი

ცხარე წიწაკა 1–2ც.

დაფნის ფოთოლი 1ც.

ალუბლის ფოთოლი 2–3ც.

მარილი 50–60გრ.

მომზადება:

კიტრი გავრეცხოთ, მოვაჭრათ ძირები და მოვათავსოთ მინის ქილაში. ქვაბში ჩავასხათ წყალი (წყალი იმ რაოდენობით რამხელა ქილაც გვაქვს), დავდგათ გაზქურაზე, დავამატოთ მარილი, ოხრახუში, დაფნა, ვადუღოთ 10–15 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და ცოტათი გავაცივოთ. ქილაში ჩაწყობილი კიტრის თავზე მოვათავსოთ დანაყილი ნიორი, ნიახურის ძირები, ალუბლის ფოთლები, დავასხათ მომზადებული მარილ–წყალი და დავაფაროთ თავსახური. კიტრი 1 დღის შემდეგ მზად იქნება.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3114 | დაამატა: natia | ტეგები: ანაშარცვი (აფხაზური) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: