მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ალადები
16:54
ალადები


ალადები

 

მასალა:

კეფირი ან მაწონი (თუ მაწონს გამოვიყენებთ შაქრი დავამატოთ)1 ჭიქა

შაქარი 2 ს/კ.

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

კარაქი 2 ს/კ.

მარილი 1/4 ჩ/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ

ვანილი გემოვნებით.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, ცოტა გავაგრილოთ, შემდეგ დავამატოთ კვერცხი, მარილი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, კეფირი, ვანილი, შაქარი, პურის ფქვილი, კარგად ავურიოთ ცომს  (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია) და დავდგათ თბილ ადგილზე 20 წუთი. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და სუფრის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე მომზადებული ცომი. ალადები შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 12518 | დაამატა: natia | ტეგები: ალადები | რეიტინგი: 3.0/6
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: