მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » აბხვასა სისზბალ–მწვანე ტყემლის საწებელი (აფხაზური)
17:15
აბხვასა სისზბალ–მწვანე ტყემლის საწებელი (აფხაზური)


აბხვასა სისზბალ–მწვანე ტყემლის საწებელი (აფხაზური)

 

მასალა:

მწვანე ტყემალი 1კგ.

აჯიკა 1 ს/კ.

ქინძი 10–12 ძირი.

პიტნა 3–4 ძირი

ნიორი 2–3 კბილი

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ალუჩა გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშოთ 3–5 წუთი, შემდეგ სითეხე გადავასხათ, ხოლო ალუჩა გავხეხოთ (დუშლაკზე), დავამატოთ აჯიკა, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ 1 ჭიქა ადუღებული წყალი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 2494 | დაამატა: natia | ტეგები: აბხვასა სისზბალ–მწვანე ტყემლის საწე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: