მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 6 » ახცადზუა (აფხაზური)
14:01
ახცადზუა (აფხაზური)


ახცადზუა (აფხაზური)

 

მასალა:

თაფლი 150–200გრ.

წყალი 1ლ.

ლიმონი გემოვნებით.

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ, დავამატოთ თაფლი, კარგად ავურიოთ და ვხარშოთ 15–20 წუთი, შემდეგ გავაცივოთ. სუფრაზე მივიტანოთ ცივ მდგომარეობაში. სასმელში შეგვიძლია დავამატოთ რამოდენიმე ლიმონის ნაჭერი.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2984 | დაამატა: natia | ტეგები: ახცადზუა (აფხაზური) | რეიტინგი: 4.7/3
სულ კომენტარები: 1
1 ribachka  
0
amas me limnis morss vedzaxi...

სახელი *:
Email *:
კოდი *: