მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » ქართული სამზარეულო


ყავა ბათუმურად

 

მასალა:

ყავის მარცვლები 1 /.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2129 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


ერბო-კვერცხი სულგუნით

 

მასალა:

კვერცხი  6-7ც.

სულგუნი  200გრ.

ერბო  50გრ.

მარილი, მწვანილი - გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2042 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ხახვიანი ერბოკვერცხი

 

მასალა:

კვერცხი 2ც.

ხახვი 2 თავი

ერბო 2 ჩ/კ.

მწვანილი და მარილი გემოვნებით.       

მომზადება:

ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2114 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ტარხუნის სიროფი

 

მასალა:

ტარხუნა ნედლი 500გრ.

შაქარი 1კგ.

წყალი (ჩამოსხმული, დაბეჭდილი) 1 ლ.

მომზადება:

ტარხუნა დავნაყოთ, ავიღოთ პორციებად, თითოეული მომზადებული პორცია ჩავდოთ შუშის ჭურჭელში (შეიძლება ქილაშიც). წყალი ავადუღოთ, ჩავასხათ ტარხუნიან ჭურჭელში, დავახუროთ თავსახური და დავდგათ თბილ ადგილას, 10–12 საათი. შემდეგ ხელით გავწუროთ ტარხუნა, მიღებული წვენი გავწუროთ მარლაზე, თითოეულ წვენის ჭიქ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 3362 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ერბოკვერცხი

 

მასალა:

კვერცხი  2 ცალი.

ერბო  4 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ტაფაზე გავადნოთ ერბო, კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი და ავურიოთ ჩანგლით, გავაგრძელოთ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1685 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (1)


კვერცხი ჯემით

 

მასალა:

კვერცხი12ც.

კარაქი 50გრ.

ჯემი 1 ჭიქა

მომზადება:

კვერცხის გულები გავაცალკევოთ ცილისგან, აფთქვიფოთ ცალცალკე, შემდეგ გადავურიოთ ერთმანეთში, შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, მეორე მხარე ძალიან არ დავბრაწოთ. შემწვარი კვერცხი გავჭრათ შუაზე, ერთ ნაწილზე დავდოთ ჯემი, მეორე დავაფაროთ თავზე.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1247 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


კვერცხი ნიგვზით და ბროწეულით

 

მასალა:

კვერცხი 4ც.

ნიგოზი 1/2 ჭიქა

ბროწეული 1ც.

ხახვი 1 თავი

ერბო 50გრ.

დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1736 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


პეროგი თეთრი ლობიოთი

 

მასალა:

კვერცხი  10ც.

შაქარი  2 ჭიქა

ვანილი 1 ს/კ.

თეთრი ლობიო  2 ჭიქა

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1451 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ყიყლიყო

 

მასალა:

400გრ. თეთრი პური

3/2 ჩ/ჭ. რძე

2ც. კვერცხი

200გრ. ყველი (სურვილისამებრ)

2 ს/კ. ერბო

მარილი გემოვნებით.

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2741 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)


ჟოლო ნუშით

 

მასალა:

ნუში  100გრ.

ჟოლო  500გრ.

შაქრის ფხვნილი  4 ს/კ.

პიტნის  2-3 ღერო. ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1419 | დაამატა: natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4 »