მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 6 » ვაშლის და მანდარინის კომპოტი
13:55
ვაშლის და მანდარინის კომპოტი


ვაშლის და მანდარინის კომპოტი

 

მასალა:

ვაშლი 250გრ.

მანდარინი 4ც.

შაქარი 150გრ.

მომზადება:

მანდარინი გავასუფთავოდ და დავყოთ ლებნებად. მანდარინის კანს მოვაცალოთ თეთრი რბილობი და კანი დავჭრათ წვრილად, დავასხათ 1 ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ, შემდეგ გადმოვიღოთ თუშფალანგზე. ქვაბში ჩავყაროთ შაქარი, დავასხათ 2 ჭიქა ადუღებული წყალი, ავურიოთ, დავამატოთ მანდარინის ცედრა (კანი), გასუფთავებული და დაჭრილი ვაშლი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 10 წუთი, სანამ ვაშლი არ დარბილდება. მომზადების შემდეგ კომპოტს დავამატოთ გასუფთავებული მანდარინი და მზადაა.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2011 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის და მანდარინის კომპოტი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: