მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » ვაშლის და გოგრის ორცხობილა (სამარხვო)
16:21
ვაშლის და გოგრის ორცხობილა (სამარხვო)


ვაშლის და გოგრის ორცხობილა (სამარხვო)

 

მასალა:

მწვანე ვაშლი (გახეხილი) 0,5 ჭიქა

გოგრა (გახეხილი) 0,5 ჭიქა

შვრიის ფქვილი 0,5 ჭიქა

ჭვავის ფქვილი 1 ჭიქა

პურის ფქვილი 0,5 ჭიქა

ზეთი 1 ს/კ.

სოდა 0,5 ჩ/კ.

ნიგოზი, გარგრის ჩირი და ვანილი გემოვნებით

ყავისფერი შაქარი მოსაყრელად.

მომზადება:

გახეხილ ვაშლს და გოგრას დავამატოთ შვრიის, ჭვავის და პურის ფქვილი, კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ზეთი, სოდა, ვანილი, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, გარგრის ჩირი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასისგან სველი ხელებით გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, მოვაყაროთ ყავისფერი შაქარი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებეულ აირღუმელში დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1747 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის და გოგრის ორცხობილა (სამარხვ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: