მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 9 » წიწიბურას ტოლმა (სამარხვო)
17:49
წიწიბურას ტოლმა (სამარხვო)


წიწიბურას ტოლმა (სამარხვო)

 

მასალა:                                             

კომბოსტო 1 თავი

 

ფარში:

წიწიბურა (გრეჩიხა) 1,5 ჭიქა

კარტოფილი 4–5ც.

ხახვი 3–4 თავი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

 

მომზადება:

კომბოსტო დავშალოთ ფოთლებად (თითოეულ ფოთოლს მაგარი ნაწილი მოვაჭრათ) და მოვწალოთ ადუღებულ წყალში, დარბილებამდე, შემდეგ თითოეულ ფოთოლში გადავახვიოთ მომზადებული ფარში.  ქვაბში ჩავსხათ 4–5 ს/კ. ზეთი, ჩავაწყოთ შეხვეული ტოლმები და დავასხათ ადუღებული მარილწყალი (მარილწყალი უნდა ფარავდეს ტოლმას) დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშოთ მომზადებამდე. (სურვილისამებრ მარილწყალს შეგვიძლია დავამატოთ ტომატ–პასტა).

 

ფარშის მომზადება:

კარტოფილი გავასუფთავოდ, მოვხარშოთ და გავაკეთოთ პიურე, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში მოთუშული ხახვი, ნახევრად მოხარშული წიწიბურა, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2578 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწიბურას ტოლმა (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: