მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » წითელი მოცხარის კეჩუპი
18:56
წითელი მოცხარის კეჩუპი


წითელი მოცხარის კეჩუპი

 

მასალა:

წითელი მოცხარი 2კგ.

შაქარი 1კგ.

ძმარი 1 ჭიქა

დაფქვილი დარიჩინი 1 ს/კ.

დაფქვილი მიხაკი 2 ჩ/კ.

შავი პილპილი 1 ჩ/კ.

მომზადება:

მოცხარი გავრეცხოთ, გავაშროთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი, დავდგათ გაზქურაზე, ავადუღოთ და ვხარშოთ 15 წუთი (ხარშვის პერიოდში განუწყვეტლივ ვურიოთ), შემდეგ დავამატოთ დარიჩინი, მიხაკი, პილპილი, ვხარშოთ კიდევ 5–10 წუთი და დავამატოთ ძმარი, როგრც კი მასა ადუღდება გადმოვდგათ გაზქურიდან, ჩავასხათ ქილებში და დავაფაროთ თავსახური.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 1753 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი მოცხარის კეჩუპი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: