შოკოლადის ორცხობილა (სამარხვო)
მასალა:
მარგარინი (სამარხვო) 200გრ.
პურის ფქვილი 150გრ.
კაკაო 2 ს/კ.
შაქარი 4 ს/კ.
გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.
თხილი 1 ჭიქა.
მომზადება:
თხილი მოვხალოთ და გავაცალოთ კანი. დარბილებული კარაქი ავთქვიფოთ
შაქართან ერთად, დავამატოთ გამაფხვიერებელი, ფქვილი, კაკაო და კარგად ავურიოთ.
მომზადებული ცომი საკონდიტრო შპრიცის საშუალებით
(ან კოვზით) მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე პატარა ფორმებად, თითოეულის
ცენტრში მოვათავსოთ ერთი ცალი მოხალული თხილი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.
|