შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი
მასალა:
კურდღელი
ხახვი 3 თავი
ერბო და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
კურდღელი ავაგოთ შამფურზე, წავუსვათ მარილიანი წყალი და შევწვათ
მაყალზე (ან აირღუმელში). შემდეგ წავუსვათ ერბო და როდესაც შეიბრაწება, დავჭრათ
სასურველი ზომის ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად და მოვხრაკოთ
ერბოში, დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, წამოვადუღოთ, შემდეგ ჩავაწყოთ ხორცის ნაჭრები და
კვლავ წამოვადუღოთ.
|