მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 29 » შემწვარი ვაშლი
17:57
შემწვარი ვაშლი


შემწვარი ვაშლი

 

მასალა:

ვაში 8ც.

1 ცალი ლიმონის წვენი

კვერცხი 2ც.

შაქარი 0,5 ჭიქა

თეთრი ღვინო 1 ჭიქა

პურის ფქვილი 1 ჭიქა.

მომზადება:

ვაშლები გავასუფთავოდ, თითოეულს ამოვაჭრათ „გულები" , დავჭრათ მრგავალდ და მოვასხათ ლიმონის წვენი. კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ შაქარი, ღვინო, პურის ფქვილი და კარგად ავურიოთ, მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ ვაშლის ნაჭრები და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ შაქარის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1980 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ვაშლი | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: