მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » შემწვარი ქათამი ვაშლით და ყველით
19:31
შემწვარი ქათამი ვაშლით და ყველით


შემწვარი ქათამი ვაშლით და ყველით

 

მასალა:

ქათმის ხორცი 1კგ.

ვაშლი 0,5კგ.

ყველი 200გრ.

ვაშლის წვენი 1 ჭიქა

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათმის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ ზეთში, შემდეგ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში ჩავასხათ ვაშლის წვენი, ჩავაწყოთ შემწვარი ხორცი, საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ვაშლი და შევდგათ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 30 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ აირღუმელიდან, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და კვალ შევდგათ აირღუმელში 10 წუთით, რათა ყველი გადნეს.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1721 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ქათამი ვაშლით და ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: