მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » შემწვარი კამბალა
18:10
შემწვარი კამბალა


შემწვარი კამბალა

 

მასალა:

თევზი (კამბალა) 1კგ.

ხახვი 2–3 თავი

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად

პურის ფქვილი ან დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში ან დაფქვილ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან, მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ პილპილი და ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2665 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი კამბალა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: