მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » სამარხვო “რაფაელო“
16:34
სამარხვო “რაფაელო“


სამარხვო "რაფაელო"

 

მასალა:

ალუბლის ჩირი 120გრ.

მოცვის ჩირი 80გრ.

ქოქოსის ფანტელები 50გრ + ამოსავლებად

ლიმონის წვენი 2 ს/კ.

თაფლი 2 ს/კ.

თხილი 1 ცალ რაფაელოში 1 ცალი

მომზადება:

ალუბლის და მოცვის ჩირი დავაბლენდეროთ ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ლიმონის წვენი, თაფლი, ქოქოსის ფანტელები და კარგად ავურიოთ ხის კოვზით. მომზადებული მასისგან სველი ხელებით გავაკეთოთ პატარა ბურთები, შემდეგ თითოეულის შიგნით მოვათავსოთ 1 ცალი თხილი, კვალავ დავამრგვალოთ და ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელებში (ნაწილი ბურთები სურვილისამებრ შეგვიძლია არ ამოვვალოთ ქოქოსის ფანტელებში). მომზადების შემდეგ  „რაფელო" შევდოთ მაცივარში რამოდენიმე საათით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2505 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო “რაფაელო“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: