მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » სამარხვო ორცობილა უშაქროდ
16:41
სამარხვო ორცობილა უშაქროდ


სამარხვო ორცობილა უშაქროდ

 

მასალა:

შვრიის ფანტელები (დაფქვილი, თითქმის როგორც ფქვილი) 1 ჭიქა

თაფლი 2 ს/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

გამაფხვირებელი 0,5 ჩ/კ.

ცოტა მარილი

ქლიავის ჩირი, ვანილი და დარიჩი გემოვნებით.

მომზადება:

შვრიის ფანტელებს დავამატოთ თაფლი, ზეთი, გამაფხვირებელი, მარილი, ვანილი, დარიჩინი, წვრილად დაჭრილი ქლიავის ჩირი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 30 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან და მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200–220* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 10–12 წუთის განმავლობაში. (ქლიავის ჩირის მაგივრად შეგვიძლია გამოვიყენოთ ქიშმიში ან ნიგოზი ან ორივე ერთად).

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1429 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო ორცობილა უშაქროდ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: