მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » სამარხვო ორცხობილა
16:51
სამარხვო ორცხობილა


სამარხვო ორცხობილა

 

მასალა:

თეთრი ნახევრადმშრალი ღვინო 0,5 ჭიქა

მცენარეული ზეთი 0,5 ჭიქა

პურის ფქვილი (გაცრილი) დაახლოებით 1 ჭიქა

ცოტა მარილი

შაქარი მოსაყრელად.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ მარილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ღვინო და მოვზილოთ ცომი (თუ ცომი ძალიან თხელი გამოვიდა შეგვიძლია დავამატოთ ფქვილი). მომზადებული ცომი 30 წუთით შევდოთ მაცივარში (საყინულეში), 30 წუთის შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ თხლად, წავუსვათ ზეთი, მოვაყაროთ შაქარი, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2036 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: