მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 7 » სამარხვო ხრაშუნა ნამცხვარი
16:42
სამარხვო ხრაშუნა ნამცხვარი


სამარხვო ხრაშუნა ნამცხვარი

 

მასალა:

წყალი 1 ჭიქა

ძმარი 3 ს/კ.  

არაყი 1 ს/კ.    

ზეთი 7 ს/კ.

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

სამარხვო მარგარინი 450გრ.

მომზადება:

ძმარს დავასხათ წყალი (ოთახის ტემპერატურის), ძმარი, არაყი, ზეთი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი, გავყოთ 3 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, წავუსვათ 50გრ. მარგარინი, დავკეცოთ კონვერტისებურად და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 15–20წთ. ეს პროცესი გავიმეოროთ სამჯერ. მომზადებული სამივე ცომი გავაბრტყელოთ კვადრატისებურად, თითოეული კვადრატი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, ფუნჯით წავუსვათ ცოტა წყალი, მოვაყაროთ შაქარი და გამოვაცხოთ 220* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2784 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო ხრაშუნა ნამცხვარი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: