ინდური პური (სამარხვო)
მასალა:
პურის ფქვილი 1 ჭიქა
ზეთი 1 ჩ/კ.
წყალი 0,5 ჭიქა
კითხვის გაგრძელება »
შემწვარი კარტოფილი სოკოთი (სამარხვო)
ქამა სოკო 300 გრ.
კარტოფილი 6–8 ც.
ზეთი შესაწვავად
სოკოს პერაშკები (სამარხვო)
ცომი:
პურის ფქვილი 1კგ
საფუარი (დროჟი) 6გრ.
სამარხვო პეროგი
პურის ფქვილი 3 ჭიქა
შაქარი 1 ჭიქა
ზეთი 3 ს/კ.
სოდა 1 ჩ/კ. ... კითხვის გაგრძელება »
გაზაფხული
ბანანი 1ც.
კივი 3ც.
მანდარინი 1ც.
მომზადება:
... კითხვის გაგრძელება »
ბლინი კარტოფილის შიგთავსით (სამარხვო)
ცივი წყალი 3 ჭიქა
ზეთი 2 ს/კ.
მარილი 1 ჩ/კ.
ფორთოხლის და თაფლის ორცხობილა (სამარხვო)
ფორთოხალი 1ც.
ზეთი 1 ს/კ.
თაფლი (თხელი) 50გრ.
ქოქოსის კექსი (სამარხვო)
პურის ფქვილი 200გრ.
ფორთოხლის წვენი 150გრ.
ფორთოხლის ცედრა (გახეხილი კანი) 1 ჩ/კ.
მცენარ ... კითხვის გაგრძელება »
ლობიოს ტოლმა (სამარხვო)
კომბოსტო 2 თავი
შიგთავსი:
მუხუდო 1 ჭიქა
ფორთოხლის ბლინები (სამარხვო)
პურის ფქვილი 2 ჭიქა
წყალი 1 ჭიქა
ზეთი 5 ს/კ.