მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » სახლის კონიაკი
17:55
სახლის კონიაკი


სახლის კონიაკი

 

მასალა:

არაყი 1ლ.

დარიჩინი 1 ჩ/კ.

უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

მსხვილ ფოთლიანი ჩაი 1 ს/კ.

მომზადება:

ქილაში ჩავასხათ არაყი, დავამატოთ დარიჩინი, უცხო სუნელი, შაქარი, ჩაი, ფრთხილად ავურიოთ, დავაფაროთ თავსახური და დავდგათ ბნელ ადგილზე 10 დღით. 10 დღის შემდეგ მასა გავფილტროთ (ნარჩენები გადავყაროთ) და კონიაკი მზადაა.

კატეგორია: სასმელები | ნანახია: 2923 | დაამატა: natia | ტეგები: სახლის კონიაკი | რეიტინგი: 1.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: